fbpx

Dejligt at være røgfri – på 11. år!

I september 2007 fik jeg en behandling med Biofeedback – og siden har jeg ikke røget!

Det var utroligt nemt, for der var ingen ”abstinenser” i forbindelse med rygestoppet – det har der været de gange, hvor jeg selv tidligere har forsøgt at stoppe.

Jeg hørte om denne mulighed via ”mund til øre-metoden” – nogle bekendte anbefalede behandlingen meget stærkt og fortalte om mange, de kendte, der var blevet røgfri ved denne behandling.

Jeg fattede ikke og troede heller ikke på, at det kunne være så nemt, som de sagde – men dér tog jeg fejl! Behandlingen virker og det ER bare så nemt!

Når jeg hører nogen snakke om at stoppe med at ryge, fortæller jeg altid varmt om Biofeedback og hvor nemt det er at stoppe ved hjælp af denne metode. Jeg ”har sendt” flere til StopNu-klinikkerne hos Beata og de er også stoppet, lige så nemt, som jeg selv gjorde.  Både kolleger, familiemedlemmer, venner og bekendte.

Det er dejligt at være fri af sin afhængighed – og det gør tilværelsen meget lettere, især nu, hvor der er mange steder, man ikke må ryge.

Mine positive erfaringer med metoden gør, at jeg nu har bestilt tid til sukkerafvænning – for det kan man også få behandling for hos StopNu ?

Lis Schou Nielsen

Skriv en kommentar