fbpx

Det virker s’gu også på sukkertrangen!

For 12 år siden, i september 2007, blev jeg røgfri ved hjælp af biofeedback-behandling i Beatas klinik Stopnu.

Jeg fik rygestop behandling – og så var jeg eks-ryger.

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og da jeg fik behandlingen dengang, troede jeg da heller ikke på, at det ville virke – men det gjorde det altså! Ikke kun for mig, men for mange af mine venner og bekendte og i min familie også!

Jeg har anbefalet behandlingen til rigtig mange, og dem, der har fået behandlingen, stoppede med at ryge – jeg tror, at alle var lige så skeptiske som jeg var, og ikke desto mindre blev de eks-rygere på samme nemme måde!

Da jeg hørte, at man kunne komme af med sin sukkertrang med samme metode, tænkte jeg, at det måtte prøves. Jeg havde dog mange overvejelser og kunne ikke tro, at det kunne være lige så let, at komme af med sukkertrangen, som det var med røgen! Altså, det er nemmere at undgå at ryge, end at undgå sukker, var min tanke. Og så koster det jo også penge.

Derfor gik der lang tid, før jeg sprang ud i det.

Der skal to behandlinger til sukkerafvænning, og dem fik jeg den 14. og 15. april 2018, altså for godt et år siden. Og det er jeg kisteglad for i dag!

Det var faktisk lige så nemt, som rygestoppet! Og jeg kan godt spise kage og andre søde sager, hvis jeg vil, men det er ligesom med cigaretterne: Man kan få lyst til f.eks. kage, men så tænker man ”nå, nej, det skal jeg jo ikke ha’” og så er tanken faktisk væk!

Det lyder, som det rene eventyr – men den er god nok, det er sådan det er!

Min krop er sundere, fordi den ikke får så meget sukker mere og så er der jo en bonus oven i – jeg har tabt næsten 8 kg på den tid, der er gået ?

Mine bedste anbefalinger til Beatas Stopnu-klinikker i København og Silkeborg!

Mange hilsner fra

en meget glad og tilfreds Lis Schou Nielsen

Skriv en kommentar