fbpx

Endelig ikke-ryger!!

Kære Beata. Tusind tak for behandlingerne.

Her får du mine bedste anbefalinger. Jeg har røget siden jeg var teenager, og jeg elskede at ryge! Elskede smagen af tobak. Elskede hyggen ved at sidde med en smøg. 

Men gennem de sidste par år er der langsomt sneget sig en eller anden form for irritation over at være ryger, ind over min ryge-glæde. Jeg tog mig selv i, til tider, at føle mig helt stresset over, at skulle ryge.
Jeg kunne også begynde at mærke at rygningen satte sig spor på min stemme. Jeg blev ofte hæs og havde slim på stemmebåndet. 

Jeg ville gerne stoppe med at ryge, men angsten for abstinenserne gjorde, at jeg blev ved med at ryge.

For 1,5 uge siden så jeg en annonce på Facebook fra Stopnu og det blev det afgørende skridt for mig. Beata kontaktede mig, efter jeg havde udfyldt kontaktformularen og vi fandt hurtigt en tid til behandling. 

Og nu – en uge efter min første behandling – sidder jeg her, røgfri og pokkers stolt!! 
Tusind tak til Beata for hjælpen – jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

– Vicki