fbpx

Endelig ro i krop og sjæl

Jeg har lidt af fysisk og psykisk stress gennem mange år. Det har blandt andet betydet, at jeg altid har haft svært ved at overskue samt planlægge opgaver og generelt haft svært ved at fungere kognitivt. Jeg har både bevidst og ubevidst søgt efter at finde ro i min krop og i mit hoved. Faktisk har diagnosen ADHD en overgang været på tale.

StopNu har hjulpet min kone rigtig meget. Så efter at have fulgt hendes enorme fremgang besluttede jeg mig for selv at forsøge med behandlingerne. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!

Gennem forløbet hos StopNu har jeg oplevet at få den eftertragtede ro. Faktisk fik jeg pludselig så meget ro, at jeg lige skulle vænne mig til det… Behandlingen har haft en meget hurtig og positiv effekt. Nu kan jeg endelig overskue og planlægge mine dage og opgaver. Og jeg har fået overskud nok til at kunne håndtere tankerne, når jeg indimellem bliver presset.

Jeg vil varmt anbefale StopNu, da jeg virkelig er blevet hjulpet!

Karsten Andersen, 46 år.

Skriv en kommentar