fbpx

Jeg havde egentlig slet ikke lyst til at slippe tobakken

Efter godt 50 år som ryger befandt jeg mig – om end noget modvilligt kan du nok forstå – i den varme stol hos STOPNU.  Jeg var det meste at tiden storryger, op til 60 cigaretter om dagen, og jeg vil gerne tilføje, at jeg har nydt hver eneste cigaret og pibe.

Psykoterapeut Beata Andreassen gjorde et eller andet, som jeg ikke helt forstår – noget med nikotin receptorer i hjernen der bliver ”renset” for behovet til tobak.

Vil du tænke dig, at efter to behandlinger af ca. en times varighed over 2 dage, sagde Beata, at jeg nu var røgfri. Jeg havde mine tvivl…

Behandlingen stod på i dagene 4. og 5. oktober 2021, og i skrivende stund er det så blevet den 22. maj 2022. Tro det om du vil, men jeg har altså ikke rørt tobak siden. Dette til trods for at de fleste i min omgangskreds er storrygere…

Naturligvis kan der være øjeblikke i samvær med kaffe og en øl, at der kan opstå et behov for en smøg, men som Beata sagde: ”tænk i 30 sekunder på noget andet, og du vil opdage at behovet forsvinder som røg ud i den blå luft”.

Det er ikke helt gratis (ca. 2000 kr.), men i betragtning af at jeg brugte ca. 1500 kr. pr. måned, der bare gik op i røg, må det jo siges at være en god investering.

Kunne du måske også tænke dig at blive røgfri – så vil jeg varmt anbefale STOPNU.DK ved Beata Andreassen tlf. 22436424.

Med venlig hilsen Per Andersen