fbpx

Jeg røg op til 80 cigaretter om dagen

– og selv alvorlig sygdom kunne ikke få mig ud af min afhængighed.

Jeg har røget i 40 år og var oppe på 80 cigaretter om dagen. Rygetrangen har også ofte vækket mig om natten, og jeg måtte ud at sengen for at ryge. Har forsøgt at stoppe mange gange, men kunne ikke på grund af den voldsomme trang til nikotin og abstinenser. Selv en alvorlig sygdom, hvor jeg fik en bypass, kunne ikke få mig ud af afhængigheden. Jeg arbejder meget og føler mig ofte presset og stresset, og her var cigaretten altid god for mig. Den har givet overblik og ro på mine tanker.

Jeg har hørt om Stopnu fra en kollega. Selv om jeg var meget skeptisk, har jeg besluttet mig for at give det en chance. Mine tidligere oplevelser om ubehaget, når man skal ud af så stort et forbrug, gør mig urolig.  Min største bekymring er trangen og abstinenserne, og det har jeg hørt, behandlingerne hos Stopnu skulle fjerne. Efter mange overvejelser ringede jeg og bestilte tider til behandling.

Efter kun to behandlinger hos Stopnu har jeg hverken haft trang til at ryge eller abstinenser.  Jeg hoster ikke så meget mere og skal ikke op om natten for at ryge, så min nattesøvn er blevet bedre. Det er svært oppe i hovedet at forstå, at jeg er røgfri efter så mange år som større ryger.

Jeg har stadig cigaretter i bilen og derhjemme, så jeg sagtens kunne tage en, men det gør jeg ikke.

Det generer mig ikke, at andre ryger. Det gør min kone stadig.

Jeg var på ferie i Spanien i 14 dage og har været fristet, men faldt ikke i.

Jeg har regnet ud, at jeg efter godt fire uger har sparet mine lunger for 2100 cigaretter, som svarer til 105 pakker og 5.000 kr.!

Jeg vil rigtig gerne anbefale Stopnu til mine andre kolleger og til dig, der ryger meget. Når jeg kan, så kan du også.

Allan, 64

Skriv en kommentar