fbpx

Jeg vandt over abstinenserne

Jeg har gennem flere år haft et stort forbrug af forskelligt medicin (benzodiazepiner, morfin mm.). Og jeg har altid haft et stort ønske om at komme ud af mit medicinforbrug! Der har bare ikke været mulighed for at få hjælp fra det offentlige sundhedssystem i forhold til de frygtelige abstinenser, som jeg oplevede, hver gang jeg har forsøgt at trappe ud. Jeg oplevede muskelømhed og kramper, tics, træthed, tankemylder, angst og en helt ubeskrivelig uro i kroppen!

Lægerne har kun kunnet tilbyde mig noget andet medicin som hjælp mod abstinenserne. Da jeg ikke er interesseret i mere medicin, måtte jeg derfor lede uden for det etablerede sundhedssystem. Jeg søgte på Google på ”naturlig abstinensbehandling”, og så dukkede klinikken StopNu op i søgeresultatet.

Det har vist sig at være den bedste Googlesøgning, jeg nogensinde har foretaget!

Ved hjælp af behandlinger og intensiv støtte hos StopNu er det omsider lykkedes mig at komme fri af mit medicinhelvede uden brug af anden medicin. En ekstra bonus har været, at behandlingerne er smertefri og uden bivirkninger. Det har været en lidt surrealistisk oplevelse, at behandlingerne ganske enkelt har fjernet mine abstinenser… Men det er reelt det, der er sket!

Så for mig har kontakten til StopNu betydet, at jeg nu har fået mulighed for at opleve, og deltage, i mit eget liv uden at skulle være afhængig af medicin. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale StopNu til alle, der lider af abstinenser i forbindelse med udtrapning af medicin!

Charlotte Andersen, 44 år.

Skriv en kommentar