fbpx

Morten: “Jeg har brug for hjælp!”

Jeg havde indset, at jeg skulle bruge hjælp til at få styr på mit sukkerindtag og begyndte derfor at overveje mine muligheder. Jeg hørte fra en kollega om Stopnu. Hun anbefalede sukkerstop behandlingen, som hun selv havde prøvet med stor succes. Jeg besluttede at give det en chance og var derfor til to behandlinger på klinikken i KBH.

Der går faktisk rigtig godt med mit sukkerstop. Jeg holder mig til planen, og det er allerede lykkedes at smide et par kilo. Forløbet hos StopNu var virkelig en øjenåbner, hvor jeg virkelig har lært at fokusere på portionsstørrelser og samtidigt undgået unødvendige mellemmåltider. Så der skal lyde et stort tak til Beata og Stopnu.

Jeg vil helt klart anbefale behandlingen til andre. Både min kæreste og arbejdskollega har allerede aftalt tider til behandling, og jeg er sikker på de opnår samme positive udvikling.

Skriv en kommentar