fbpx

VI ER HER TIL AT HJÆLPE OG STØTTE

Hos Stopnu bliver du mødt med forståelse, respekt og individualitet

Hos Stopnu møder du et dedikeret personale, som er klar til at støtte og hjælpe dig – ud af afhængighed og stress. Vi er ajour med, hvad der foregår inden for forskning, sundhed og lovgivning. Du kan derfor være sikker på professionel faglighed og kvalitet i din behandling. Alle bliver mødt med forståelse, respekt og individuelt målrettet behandling.

FAKTA OM STOPNU

Stopnu klinikkerne har eksisteret siden år 2000, er ledet af Beata Andreassen og har speciale i at hjælpe mennesker ud af afhængigheder og stress. Vores personale er alle professionelt uddannede og vant til at arbejde med mange typer mennesker. Desuden har de stor erfaring med både PEMF-Biofeedback og forskellige samtale-terapiformer og kan effektivt lindre/fjerne både fysisk og mental afhængighed samt stress. Behandlingen er altid baseret på et individuelt forløb. Klinikkerne ligger i København og Silkeborg, så det er muligt at få behandling flere steder i landet.

Stopnu Beata

Beata Andreassen

Indehaver og behandler hos Stopnu
RAB-Integreret Psykoterapeut. Certificeret Metakognitiv Stress Coach, ACT – Acceptance and Commitment Therapy,  T.Gorski – behandling af afhængighed. Kognitiv Misbrug og Afhængigheds Terapeut,  Uddannet Rygestoprådgiver – fra Kræftens Bekæmpelse. Ernærings- og Slankekonsulent fra atWork.

Mail: info@stoptest.netinspiretest.dk
Direkte tlf. 22 43 64 24

Behandler ved Stopnu Pernille Fuhlendorff

Pernille Fuhlendorff

Rygestop-behandler Stopnu
Psykoterapeut, NLP Master Practitioner, TLC-coach. Tidligere pædagog.

Pia

Pia Tang Ruus

Supervisor hos Stopnu
Socialrådgiver, Kognitiv Misbrugsterapeut, Traume Terapeut, NLP Master Coach og Psykoterapeut.

Aster

Aster Schepel

Tilknyttet læge hos Stopnu

Folk troede ganske enkelt ikke på metoden. De, der i starten lod sig behandle, gjorde det i virkeligheden nok mest for at få bekræftet deres fordomme – men stik imod forventningerne blev klienterne positivt overraskede. Biofeedback virkede. Siden 2000 har Stopnu behandlet flere end 10.000 klienter – og efterspørgslen er stadig stigende. Ikke mindst fordi de gode resultater har spredt sig hurtigt. Vi er jo alle interesserede i at høre den gode historie. Jeg er bare heldig at have klienter, der selv fortæller den videre.

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding