fbpx

OM BIOFEEDBACK

Sådan virker Biofeedback-metoden

PEMF-Biofeedback-metoden går i korte træk ud på, at vores behandlere smertefrit sender svage elektromagnetiske impulser ind i din krop via elektronisk udstyr. Effekten er ro og balance.

biofeedback

FJERNER ABSTINENSER MED IMPULSER

Biofeedback (PEMF – Pulserende ElektroMagnetiske Felter) er svage elektromagnetiske impulser, der stabiliserer nervesystemet – uden brug af medicin. De elektromagnetiske impulser skaber specifikke svingninger, der kommunikerer med celler, organer og væv, hvilket er bivirkningsfrit. Resultatet er, at der bliver tilføjet energi og skabt balance, ligesom de biokemiske processer overalt i kroppen (også hjernen) forløber bedre. Dermed udebliver abstinenser, ligesom uro og ubehag i kroppen forsvinder, og nervesystemet falder til ro.

Det er kun muligt, fordi kroppen i sig selv er et elektromagnetisk ladet felt. Hver eneste celle har en bestemt svingning, og når svingningen igen bliver stærkere, genvinder kroppen sin modstandskraft og styrke.

biofeedback

RENSER KROPPEN

Udover at fjerne abstinenser sættes der også en afgiftning i gang, så de giftstoffer, der ligger i kroppen, renses ud. Dette sker via 3 naturlige udrensningskanaler: sved, urin og afføring. Det er derfor vigtigt, at du i et par uger efter behandlingen husker at drikke godt med vand for at få renset ud.

biofeedback

DE PSYKISKE ABSTINENSER

Sidst men ikke mindst arbejder vi med den psykiske del, så du ikke bliver udsat for de psykiske abstinenser. Biofeedback stabiliserer psyken, dvs. giver ro i kroppen, nærvær og overskud. Når dine kognitive funktioner ikke længere er svækkede, og dit overblik og dit overskud er øget, så føler du dig mere klar til at modtage samtaleterapien.

Gennem hele forløbet bruger vi Biofeedback efter behov, så din psyke og dit nervesystem forbliver i balance.

samtaleterapi

NEDSÆTTER STRESS

Stress skaber på samme måde som ’stoffer’ forstyrrelse i hjernens signalsystemer – og Biofeedback hjælper med at genoprette balancen. Her stabiliserer Biofeedback også psyken, så du oplever ro i kroppen, nærvær og overskud. Biofeedback-metoden har derfor vist sig at være effektfuld i kombination med samtale.

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding