fbpx

VEJVISEREN - ONLINE FORLØB

SLUT MED TUNGE TANKER OG NEDTRYKTHED

Hjernen vil have sjov, glæde og stimuleres. Sådan fungerer den bedst. Stimuleres hjernen ikke og får den kun negative input, trapper den sin aktivitet ned. Har vi for vane at bekymre os, har vi mange grublerier og negative tanker der kører i ring i over længere tid, kan det skabe ubalance i hjernens kemi og øge risikoen for udvikling af angst, stress og depression. Men der er heldigvis hjælp at hente. 

Sig farvel til tunge tanker og nedtrykthed –  tryk på knappen og modtag 800 kr. rabat med det samme ( kun 7 rabatkuponer til intro pris).
Brug rabatkoden: online800

LAD OS VISE DIG VEJEN

Gennem online forløbet, Vejviseren, vil vi guide dig uge for uge til at genfinde positive tanker og optimisme. Du får brugbare redskaber som du kan anvende med det samme, der kan hjælpe dig til at tage kontrollen over dine uønskede tanker, således at du bliver i stand til at rette fokus på det gode du gerne vil og dermed forbedre din livskvalitet. Når du har været igennem forløbet og har øvet dig på alt det vi viser dig, vil du erfare at redskaberne rent faktisk virker. Når du har tillært dig at tage kontrollen over dine grublerier og tankemønstre, vil du opleve at du bliver mere klar i hovedet. Din hukommelse og din evne til at holde fokus bliver bedre. Du bliver mere produktiv i hverdagen og oplever at løsningerne kommer hurtigere til dig. Du vil opleve at troen på dig selv og dine evner bliver styrket, efterhånden som du bruger din bevidsthed til at lade de tunge tanker være.

Tag styringen – vælg selv dine tanker! Brug rabatkoden: online800

Vores online forløb har allerede hjulpet adskillige mennesker, der har døjet med angst, stress og depression og kan også hjælpe dig.

 

TEORIEN BAG METAKOGNITIV TERAPI

Vi tænker, dagligt, rigtig mange tanker, både positive og negative. Det er helt naturligt, at vi alle har negative, urealistiske eller bekymrende tanker ind imellem. Det er ikke tankerne i sig selv, der er problemet, men hvad vi stiller op med dem. Føler vi, at vi har mistet kontrollen over de tunge tanker og grublerier. Overtænker vi skete hændelser og fremtidige scenarier, kan hovedet godt blive et ubehageligt sted at være i. Vi kan ikke forhindre tanker i at opstå, men vi kan lærer, hvordan vi vil reagere på dem og hvordan vi stopper tankestrømmen.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding