fbpx

Poul – Ønsket om at holde op blev pludselig påtrængende!

Efter i mere end 50 år at have røget, i starten mange cigaretter, senere mange piber tobak om dagen med mange dyre piber og indkøb af engelske  pibetobakker var ønsket om at holde op pludselig påtrængende.Jeg var klar over at jeg skulle have hjælp og fik en jagtdag det råd: Du skal over til Beata.

Jeg fik STOPNU adressen og aftalte et møde med psykoterapeut Beata Andreassen, som havde klinik i Puggaardsgade Kbh.

Jeg bor på fyn og kørte til København den 27/12 2016 og var spændt på resultatet.

Min bekendt havde sagt at han anså det for sikkert at det ville blive en succes og jeg måtte give ham ret.

Jeg fik en særdeles venlig og motiverende modtagelse, og samtalen med Beata og den efterfølgende behandling ( 2 behandlinger på 2 på hinanden følgende dage )  har gjort mig røgfri siden den 27/12 2016.

Der er ingen tvivl om at den atmosfære Beata skaber og behandlingen har gjort udslaget for mig og jeg kan kun anbefale andre som har lyst til et rygestop at kontakte Beata via STOPNU

Mvh Poul

Skriv en kommentar