fbpx

RØGFRI FRA DAG TIL DAG

Vi har fokus på at hjælpe dig til et vellykket rygestop.

Rygestop behøver ikke at være svært. Uanset om du ønsker at stoppe med at ryge cigaretter, pibe eller vil ud af brug af nikotinprodukter, så står vi klar til at give dig en hjælpende hånd.
Det der adskiller vores metode fra andre metoder er, at vi på en gang afhjælper både den fysiske og den mentale afhængighed.
Vi skræddersyr din behandling, så den passer, til det rygemønster du har.
Gennem biofeedback og samtale, kan du kvitte rygningen for altid, allerede efter den første behandling.

SÅDAN STOPPER DU – NU

Siden 2000 har vi hjulpet hundredevis af mænd og kvinder ud af nikotinafhængighed ved hjælp af biofeedback og samtaleterapi. Biofeedback  PEMF ( svage elektro-magnetiske impulser ) befrier dig for den fysiske trang til den mængde nikotin, som din krop er vant til at modtage daglig. De abstinenser og følelsen af ubehag i kroppen, som du normalt vil opleve, hvis du selv stopper med at ryge, udebliver. Desuden sørger biofeedback for at skabe ro i dit nervesystem og sætter gang i udrensningen af nikotin og affaldsstoffer. Denne behandling er helt bivirkningsfri, – og uden brug af medicin.
Den nøje tilpassede samtale hjælper dig til at se dit rygemønster, vaner og det ”gode” som rygningen har givet dig. Sammen kigger vi på den forandring, du skal igennem for at skabe tryghed og ro i din proces. Fælles finder vi nye strategier og brugbare redskaber, som vil understøtte din røgfrihed.

Det får du:

2 sessioner af 1 time
Biofeedback
Psykoterapi / Coaching

Pris:

2.000 kr. for 2 behandlinger, 2 dage i træk.

Ved behovet ( til den mentale afhængighed, vaner, tanker)

2 ekstra sessioner af 1 time:

1.500 kr. 

HVORDAN KOMMER DU VIDERE

Vil du slippe din nikotinafhængighed, er det ikke nok, at ”du tager dig sammen” (og slet ikke hvis andre beder dig om det). Du er nødt til selv at ville – og både blive fri af trangen til nikotin og de indgroede vaner. Den effektive behandling og professionelle hjælp du modtager hos os, hjælper dig til at du kan stoppe hurtigere, lettere og for altid. 
Behandlingsforløbet består af to eller flere sessioner af 1 times varighed. Som tommelfingerregel skal du regne med to sessioner inden for samme uge. Du kan bestille tid via vores online booking eller ved at ringe til os.

Efter 30 år med et dagligt forbrug på 20-25 cigaretter har jeg ikke røget siden afvænningen hos STOPNU. Helt utroligt!

Jeg har snart 1 års jubilæum som røgfri efter at have været i behandling hos STOPNU. Jeg har haft det godt, det har været rimeligt nemt – og jeg vil faktisk påstå, at jeg ikke falder i igen, som jeg ellers har gjort de andre gange, hvor jeg er holdt med at ryge uden professionel hjælp.

ØKONOMISKE FORDELE FOR MEDARBEJDERE OG ARBEJDSGIVERE

Vælger du som en del af en virksomhed at benytte vores nikotinafvænningstilbud, skal du vide, at både kurser og behandlingsforløb er skattefrie for medarbejdere og fradragsberettigede for arbejdsgivere. Behandlingen er altid individuel, men vi kommer gerne ud og holder et fælles kick-start-møde med fokus på motivation og gensidig støtte i et rygestop-forløb – ligesom vi også kan lave fælles opfølgningsforløb for medarbejderne.

ER DU I TVIVL OM FORLØBET ER NOGET FOR DIG ?

STOPNU har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress, depression og forskellige afhængigheder, hvor vi tager hånd om både den fysiske og den mentale afvænning, uden brug af medicin.

Quick Menu

Kontakt

Telefon: 86 82 50 71

Mail: INFO@STOPNU.DK

Find os

KØBENHAVN
Puggårdsgade 3 st.
1573 København
Få rutevejleding

SILKEBORG
Søndergade 4
8600 Silkeborg
Få rutevejleding