fbpx

Rygetrangen forsvandt

Det hele startede i 2007 med at en ven af vores familie stoppede med at ryge efter at have været hos jer. Det satte gang i tankerne og vi bestilte tid – tror vi ventede ca 6 uger da der var ventetid på behandling. Vi var egentlig ikke rigtigt motiverede, men havde alligevel en ide om at vi burde stoppe, og da der var ventetid på behandlingen var det ligesom lidt lettere og vi havde jo lidt tid til stadig at ryge

Vi kom op til jer en tirsdag ved frokosttid, med 1 cigaret tilbage i pakken og en aftale om at smide den ud når vi forlod klinikken. Samtidigt havde vi lovet os selv at de ca 1.000 kr vi sparede hver måned (vi røg ca 1 pakke om dagen) skulle gå til noget selvforkælelse og havde derfor købt en motorcykel – som vi også havde en aftale om, at vi skulle sælge igen såfremt vi ikke overholdt rygestoppet.

Allerede næste morgen kunne vi godt mærke at trangen til morgencigaretten ikke var tilstede.
Fredag skulle vi til fest ! Og lidt nervøse var vi jo, men vi blev helt overvældede da vi sad sammen med vores rygende venner (dengang røg man jo stadigt inde) og IKKE følte trang til selv at ryge. Det overbeviste os om at nu var vi eksrygere.

Det har vi været lige siden – og er lykkelige over at vi sluttede.

MVH
Flemming og Anne Rohde

Skriv en kommentar